Το νέο MAN TGΜ για αστική κυκλοφορία – Σύνοψη

ΕπισκόπησηΤεχνικά χαρακτηριστικάΥπηρεσίες
Η ευελιξία συναντά την αποδοτικότητα: το νέο MAN TGM

Νέο στην IAA 2016: Το MAN TGM για αστική κυκλοφορία γίνεται ακόμα πιο άνετο και ασφαλές. Αυτό διασφαλίζεται από τον αισθητήρα βροχής και την αυτόματη ρύθμιση προβολέων. Αποφασιστική αναβάθμιση στην ασφάλεια προσφέρει επιπλέον το νέο MAN BrakeMatic® με ηλεκτρονικό σύστημα φρένων (EBS) και σύστημα υποβοήθησης φρένων (EBA). Βελτιωμένα καθίσματα και τιμόνια καθώς και το σύστημα ραδιοφώνου με επαγγελματική συσκευή πλοήγησης MAN Media Truck (MMT) αυξάνουν την άνεση κίνησης. Η αναβαθμισμένη εξωτερική όψη και η ενιαία εσωτερική σχεδίαση σε ζεστές αποχρώσεις, με το λογότυπο του λιονταριού σε μαύρο φόντο και προσαρμοζόμενα διακοσμητικά στοιχεία ολοκληρώνουν την εμφάνιση του νέου MAN TGM.

Το νέο MAN TGM έχει πολλά ταλέντα. Δείχνει τις μεγάλες του ικανότητες κυρίως στη χρήση ως μεμονωμένο όχημα ή σε ελαφρά λειτουργία ρυμούλκας. Αλλά ανεξάρτητα από την εκάστοτε χρήση, διακρίνεται ιδιαίτερα για το μεγάλο ωφέλιμο φορτίο, τη μεγάλη χωρητικότητα και τις άριστες οδηγικές ιδιότητες. Αλλά και η νέα σχεδίαση, οι άνετες καμπίνες και το εργονομικό εσωτερικό καθιστούν κάθε μοντέλο της σειράς ΜΑΝ TGM ένα αποδοτικό οδηγοκεντρικό φορτηγό.

Περισσότερο στιλ και μεγαλύτερη άνεση

Η σχεδίαση του εσωτερικού χώρου στο MAN TGΜ συγκρίνεται κανονικά μόνο με αυτό των επιβατικών της υψηλής κατηγορίας. Η εσωτερική επένδυση σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου από την αρχή: Διακοσμητικές λωρίδες από βουρτσισμένο αλουμίνιο, επιφάνειες από συνθετικό υλικό σε απομίμηση δέρματος και χειρολαβές πορτών με σατέν επιχρωμίωση εκφράζουν ένα επίπεδο πολυτέλειας. Το νέο ταμπλό δείχνει συμμαζεμένο και απλό. Πολυάριθμες εργονομικές θήκες προσφέρουν άφθονο αποθηκευτικό χώρο. Για να νοιώθει ο οδηγός άνετα σε όλες τις καιρικές συνθήκες, το αποδοτικό αυτόματο σύστημα κλιματισμού και το κάθισμα άνεσης με πνευματική ανάρτηση και στήριγμα οσφυϊκών σπονδύλων είναι διαθέσιμα και στην ελαφρά σειρά της MAN. Η προσαρμογή ώμων, η θέρμανση και ο κλιματισμός καθίσματος προσφέρουν ένα άνετο κλίμα σε όλες τις συνθήκες θερμοκρασίας και συμβάλουν έτσι στη συγκέντρωση και αποδοτικότητα του οδηγού.

Μέγιστη θερμοκρασία άνεσης με τις νέες αποχρώσεις “Sand” και “Graphit”
Οπτικός διαχωρισμός του εσωτερικού χώρου με λωρίδες αντίθεσης στο χρώμα της άμμου (πλευρικό τμήμα πορτών, πλέγμα ηχείων, κάτω ταμπλό, θυρίδες αέρα, εσοχή καταπακτής οροφής στην πάνω περιοχή)
Εσωτερικός χώρος με δυνατότητα εξατομίκευσης χάρη στις παραλλαγές για τις περιμετρικές διακοσμητικές λωρίδες (“Brushed Aluminium Dark” και “Trunk Wood Anthracite”)

Ουκ εν τω πολλώ το ευ

Χάρη στο χαμηλό απόβαρο το MAN TGM μπορεί να μεταφέρει μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο. Για αυτό φροντίζουν και η φιλική προς τις υπερκατασκευές δομή του πλαισίου καθώς και οι φιλικοί προς το περιβάλλον κινητήρες Common Rail με χαμηλή κατανάλωση. Ανακαλύψτε τον πολύπλευρο χαρακτήρα του MAN TGM ως όχημα αστικής κυκλοφορίας.