Το νέο MAN TGS – Ιδανικό για εργασίες εκσκαφής. Για αυξημένη οικονομία.

Νέο στην IAA 2016: Η νέα κατασκευαστική σειρά MAN TGS ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις των εργοταξίων και βαριών μεταφορών: Για αυτό φροντίζουν οι πολύπλευρες δυνατότητες συνδυασμού στην επιλογή τροχών, κινητήρα και κιβωτίου ταχυτήτων. Για μέγιστη απόδοση ελκυσμού η MAN προσφέρει, εκτός από την επιλεκτική ή μόνιμη κίνηση σε όλους τους τροχούς. το MAN HydroDrive® χαμηλού βάρους που είναι ιδανικό για μεικτή κυκλοφορία. Και ο νέος εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας MAN D26 αποδίδει παραπάνω ισχύ: 20 παραπάνω ίπποι και σταθερά υψηλότερη κατά 200 Nm ροπή στρέψης με χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου.

Ανθεκτικό. αξιόπιστο, ισχυρό: Ως όχημα για όλες τις χρήσεις στις βαριές μεταφορές και στις μεταφορές εργοταξίων το νέο MAN TGS ξεχωρίζει χάρη στην τεράστια δύναμη, το μεγάλο ωφέλιμο φορτίο και την εξαιρετική αποδοτικότητά του. Με τα πολυάριθμα συστήματα μετάδοσης κίνησης το όχημα 18 έως 44 τόνων ανταποκρίνεται σε κάθε πρόκληση. Το MAN TGS είναι το φορτηγό πρότυπο σε θέματα κίνησης σε όλους τους τροχούς: Με επιλεκτική ή μόνιμη κίνηση σε όλους τους τροχούς, με MAN HydroDrive® μειωμένου βάρους – το MAN TGS ανήκει στα παγκοσμίως κορυφαία οχήματα για χρήση εκτός δρόμου, βαριές μεταφορές εργοταξίου και υπηρεσιακή χρήση.

Το MAN TGS μεταφέρει και τα βαρύτερα φορτία έγκαιρα και με ασφάλεια στον προορισμό τους – είτε σε ασφαλτοστρωμένους δρόμους, είτε σε χαλικόδρομους. Την απαιτούμενη ισχύ προσφέρουν οι κινητήρες Common Rail με μεγάλη ροπή. Η νέα γενιά του αυτοματοποιημένου συστήματος αλλαγής ταχυτήτων MAN TipMatic® ξεκουράζει τον οδηγό. Και χάρη στους κορυφαίους συνδυασμούς τροχών, κινητήρων και κιβωτίων ταχυτήτων μέχρι και το φορτηγό 8×8 με κίνηση σε όλους τους τροχούς φτάνει σε κάθε προορισμό. Ανακαλύψτε το νέο MAN TGS που απλά κάνει τα πάντα – μόνο πιο αποδοτικά και πολύ πιο οικονομικά.