Η εταιρεία

~ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ~

 

Η Υιοί Ι. Μπεζεβέγκη Ο.Ε. είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της ΜΑΝ Ελλάς και το συνεργείο εδρεύει στην Φιλιππιάδα Πρεβέζης, στο κέντρο της Ηπείρου.  Αποτελεί την εξέλιξη ενός μικρού επαρχιακού συνεργείου της δεκαετίας του 70΄, όπου ο πατέρας Ιωάννης Μπεζεβέγκης αρχιμάστορας της περιοχής, στάθηκε η αφορμή τότε για να ξεκινήσει το μεγάλο ταξίδι.

Το 1999 ήρθε η υπογραφή με την ΜΑΝ Ελλάς, όπου και έγιναν κομμάτι αυτής της οικογένειας. Παλεύοντας καθημερινά, τόσο τα τρία αδέρφια, όσο και το υπόλοιπο προσωπικό του συνεργείου, φτάνουμε στο σήμερα. Η πορεία όλων αυτών των χρόνων σημειώθηκε ανοδική με συνεχή εξέλιξη, καθώς υπάρχει διαρκής ενημέρωση στα τεχνικά ζητήματα και εκσυγχρόνιση σε όλους τους τομείς.
Ξεκινώντας από τον μεγαλύτερο από τα τρία αδέρφια , ο Δημήτρης έχει κυρίως υπό την ευθύνη του το τμήμα των ανταλλακτικών που ανέρχεται σε χιλιάδες κωδικούς, τις διαγνώσεις βλαβών και τους ηλεκτρονικούς προγραμματισμούς. Στη συνέχεια ο Γιώργος είναι η αρχή του συνεργείου, καθώς γνωρίζει όλα τα τεχνικά ζητήματα, έπειτα από τις συμμετοχές του τόσο σε σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν στην ΜΑΝ Ελλάς, όσο και στις εγκαταστάσεις της ΜΑΝ Αυστρίας και ΜΑΝ Γερμανίας.

Ο Σωτήρης είναι υπεύθυνος της οργάνωσης και διοίκησης της επιχείρησης καθώς παράλληλα και του τμήματος των εισαγωγών μεταχειρισμένων φορτηγών από διάφορα παραρτήματα MAN TOP USED της Γερμανίας και της Αυστρίας. Φαίνεται πως αυτή η οικογενειακή ιστορία θα συνεχιστεί και από την επομένη γενεά καθώς οι βλέψεις όλων έχουν κοινό παρονομαστή την συνέχιση της οικογενειακής επιχείρησης.

 

Ευχαριστούμε για το αίτημα σας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.