Νέα

07/09/17

Σταθερή ποιότητα: Διετής Εγγύηση για τα Γνήσια Ανταλλακτικά MAN

Η MAN επεκτείνει την εγγύηση των γνήσιων ανταλλακτικών MAN σε δύο έτη. Η νέα εγγύηση καλύπτει επίσης τις επισκευές που πραγματοποιούνται από τη MAN για τοποθέτηση Γνήσιων Ανταλλακτικών MAN
Read More
07/09/17

Η MAN υποστηρίζει την ηλεκτροκίνηση για τις αστικές μεταφορές

Η ΜΑΝ στο μέλλον θα χρησιμοποιεί ηλεκτρικούς κινητήρες για τα αστικά της οχήματα. Τα επόμενα χρόνια, η MAN θα παρουσιάσει πλήρως ηλεκτροκίνητα μοντέλα τόσο για φορτηγά διανομών όσο και για αστικά λεωφορεία.
Read More
03/09/17

Η ΜΑΝ στην Ελλάδα

Η ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ, θυγατρική της MAN Truck&Bus στην Ελλάδα, ακολουθώντας πιστά τις αξίες της μητρικής, επικεντρώνεται σαφώς στην αποδοτικότητα και αξιοπιστία της μεταφοράς.
Read More
03/09/17

Τεχνολογία & ικανότητα

Με την αυξανόμενη πυκνότητα κυκλοφορίας αυξάνονται επίσης οι απαιτήσεις που τίθενται στους οδηγούς των φορτηγών οχημάτων.
Read More
03/09/17

Σύστημα ελέγχου ταχύτητας κίνησης (FGR) ελεγχόμενο μέσω GPS

Το ελεγχόμενο μέσω GPS σύστημα ελέγχου ταχύτητας κίνησης (FGR) EfficientCruise® ανιχνεύει την εξέλιξη της διαδρομής με ανωφέρειες και κατωφέρειες έως τρία χιλιόμετρα μπροστά από το όχημα.
Read More
03/09/17

Σίγουρα μια σωστή επιλογή

Οι οδηγοί είναι αυτοί που μεταφέρουν την αποτελεσματικότητα στον δρόμο. Η απόδοσή τους πίσω από το τιμόνι είναι καθοριστική για τον ασφαλή, αποδοτικό τρόπο οδήγησης και έτσι για μια αξιόπιστη μεταφορά.
Read More
03/09/17

Ελαφρά κατασκευή και υλικά μεγάλης αντοχής για μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο

Φορτηγά βελτιστοποιημένα ως προς το ωφέλιμο φορτίο μπορούν να μεταφέρουν μεγαλύτερο φορτίο, εξοικονομούν καύσιμα και αποφορτίζουν το οδικό δίκτυο.
Read More